​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

​Pit stop leadership

​PIT STOP – CUSTOMER PROJECTS

Mange virksomheder bevæger sig fra at have større kundeopgaver til at have regulære projekter, eller fra at have overskuelige projekter til stadig større projekter med stigende kompleksitet. Men er strukturerne og kompetencerne fulgt med?

Det stiller krav til jeres styresystemer, økonomifunktion og evnen til at controlle projekter og det stiller krav til projektlederen og hendes kompetencer.

Projektlederrollen er ofte den vanskeligste disciplin, fordi man hurtigt bliver ”lus imellem mange negle” med et stort ansvar for det der er solgt - og mere begrænsede ledelsesmæssige beføjelser. 

​Hvad er der solgt og hvad er kunden blevet lovet af sælgeren - og er det afspejlet præcist nok i budgettet og i kontrakt­grundlaget?

Vi har betydelig erfaring med kundedrevne projekter fra 1-250 mio. DKK. Vi ved hvor vanskeligt det kan være, at få projekter godt i mål, fordi der ofte er mange interessenter på et projekt - og fordi der er en række forudsætninger som skal være tilstede.

Vi ved også hvad der skal til for, at få det til at lykkes. Det stiller krav til jeres virksomheds organisation, ledelse, struktur og styrings­redskaber at være gearet til at lave gode projekter.

Vi kan hjælpe jeres virksomhed til at gennemføre bedre projekter. Vi kan bidrage med at opbygge en projektmodel, som passer til jeres virksomhed og som matcher jeres kunders behov. Vi kan gennemføre intern træning som styrker jeres projektleder­­ kompetencer.

​Når vi siger bedre projekter, så mener vi:

  • ​Giv kunden det han har betalt for, hverken mere eller mindre
  • ​Styrk planlægningen
  • ​Styrk ressource- og risikostyringen
  • ​Øg indtjeningen
  • ​Afslut med en tilfreds kunde, der kommer igen

Kontakt os for at høre mere

PIT STOP LEADERSHIP

Vi leder jer til fælles mål -

og bedre resultater.

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.