​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

​Pit stop innovation - 24h race

Internt innovationsdøgn​

Sæt innovation på dagsordenen i din virksomhed i et døgn, brug os til at styre processen - og se hvad der sker.​

Medarbejderne ligger ofte inde med stor viden og gode idéer til nye produkter, koncepter og ydelser, som de kan se et behov for blandt kunderne. Idéerne kommer bare ikke i spil i en travl hverdag.

​​

Det er også ofte medarbejderne som i dagligdagen oplever uhensigtsmæssige forretningsgange, som besværliggøre deres arbejde og som ikke skaber værdi for kunderne eller virksomheden.

De har muligvis nævnt det for ledelsen, men der kommer ikke konkrete tiltag ud af det. Boldene kan være vanskelige at gribe, fordi idéerne er for lidt konkrete.

Involver udvalgte medarbejdere i et døgn og se hvad det skaber af positiv udvikling, som skaber mere værdi for kunderne og for virksomheden selv.

Dette PIT STOP INNOVATION - 24H RACE er fokuseret innovation der motiverer og engagerer medarbejderne. Det får medarbejderne til at skabe konkrete forslag, der bidrager til virksomhedens videre udvikling og bedre resultater.​​

Kontakt os,

så vi kan hjælpe dig med

PIT STOP RETHINK

i din virksomhed​

​Customer Innovation Camp

​Hvad siger kunderne om jer?

Ved I hvorfor de køber hos jer?

Ved I hvad der kunne skabe mere værdi for kunderne, som de er villig til at betale for?

Ved I hvad der irriterer dem med jer som leverandør?

Har I spurgt dem - og tør i lade være?

Med vores Customer Innovation Camp kan I få ny viden om, hvordan I kan styrke relationen og skabe mere værdi for kunderne og øge jeres egen indtjeningen. Lad os fortælle hvordan.

PIT STOP LEADERSHIP

Vi leder jer til fælles mål -

og bedre resultater

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.