​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

PIT STOP RECRUITMENT

Vi er ikke et rekrutteringsfirma i traditionel forstand!

Vi arbejder med organisationsudvikling og med at sætte det rigtige hold. Vi har fokus på at få hver enkelt medarbejder til at blive de bedste i jobbet for lige præcis den virksomhed - og samtidigt blive de bedste teamspillere. Derfor kan det sagtens være, at den fagligt bedste kandidat i jobmarkedet ”på papiret” ikke er den bedste på det team vi arbejder med – og så kommer vedkommende ikke til at trives og præstere.

Vi har meget stor fokus på afklaring af virksomhedens jobkrav og succeskriterier i stillingen, set i forhold til behovet for faglige og personlige kompetencer på teamet. Arbejdet med ledelse, kultur, teamsammensætning og medarbejdermotivation er også vigtige nøgleord i den sammenhæng.

Så nej – vi er ikke et rekrutteringsfirma – vi hjælper med at sætte det rigtige hold i den pågældende virksomhed. I den sammenhæng hjælper vi vores kunder med at finde de rette kandidater – og det er vi gode til.

Vi er særligt gode til at finde det bedst mulige jobmatch imellem kandidater og virksomheder i engineering- og fremstillingsvirksomheder, såvel som at skabe teams med de rette profiler i små og mellemstore virksomheder.

PITSTOPLEADERSHIP leverer den røde tråd fra strategi til medarbejderpræstationer. og hjælper vores kunder med at skabe god forretning og gode arbejdspladser. Derfor er det også interessant at søge de jobs vi slår op for vores kunder.


In PITSTOPLEADERSHIP we are not just recruiting people to our customers like others!

Instead we are supporting our customers to get the right candidate to create the best team for them. 

We are specialized in making the best possible job match between candidates and companies in engineering and manufacturing business, as well as creating teams in small & medium sized companies.

We are supplying the red line from business strategy to performance - and supporting our customers to make good business and good jobs.

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.