​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

​Pit Stop Business Partner

PARTNERSKAB

Små og mellemstore virksomheder, SMV’ere med 25 til 100 ansatte, har mange af de samme behov for kompetencer som store virksomheder har, når de ønske at udvikle sig og få en stærkere position i markedet.

Der er behov for en videns baseret og professionel tilgang til forretningsudvikling af enhver art.

Men der er ikke ressourcer, økonomi eller for den sags skyld sund fornuft i, at have fuldtidsansatte til at varetage sådanne nødvendige udviklingsopgaver.

Som I kan se på denne hjemmeside, så er vi gode til at bidrage med at udvikle ”de indre linjer” i virksomheder.

Det er vores kernekompetencer!

Med en PIT STOP BUSINESS PARTNER aftale med os, kan I på en optimal måde få adgang til de kerne­kompetencer som jeres virksomhed ikke selv har i dag, men som skal til for jeres virksomheds videre udvikling.

På den måde får I en fast sparrings­partner på deltid eller timebasis, som lærer jeres virksomhed at kende. Med den relation, forstår vi jeres behov og kan give jer den rette sparring. 

Brug os som partner til:

  • Strategi og forretningsudvikling med
    LEGO® Serious Play®
  • ​Topledersparring
  • ​FULL SCALE HR funktion
  • ​Opbygning af projekt kompetencer
  • ​Etablering i udlandet​

​Det er en WIN-WIN løsning, når vi på den måde skaber mere værdi for hinanden, ved at bruge vores kernekompetencer optimalt.

Som PIT STOP BUSINESS PARTNER arbejder vi i spændingsfeltet imellem at være konsulent og Interim leder.

VIRKSOMHEDSRÅDGIVER

Vi hjælper jer gerne som strategisk partner, ved enkeltstående opgaver som strategi­forløb, eller som sparringspartner ved opbygning af jeres egne kompetencer internt i jeres virksomhed.

INTERIM LEDER

Vi indtræder gerne som interim leder på deltid, f.eks. som indlejet 10-20% leder-ressource, der er synlig i virksomheden. Det er en løsning hvor vi tilfører de ønskede kompetencer ved at tage en operationel rolle i virksomheden og hvor vi tager medansvar for opgavernes gennemførelse og kvalitet i en travl hverdag.

Eller en kombination imellem konsulent og interim leder efter nærmere aftale. Vi finder i fællesskab den model der passer jer.

Kontakt os for at høre mere

PIT STOP LEADERSHIP

Vi leder jer til fælles mål -

og bedre resultater.

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.