​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

​Pit Stop Leadership

STRATEGISK & OPERATIONEL HR

Strategisk fokus på leder- og medarbejder- performance skaber bedre resultater! Dette både i driften og i udviklingen af jeres virksomhed. Human Ressource Management (HR) må derfor aldrig bare blive en administrativ support­funktion, men i stedet et aktiv for virksomheden, som understøtter forretningen til at nå ledelsens mål.

Få en FULL SCALE HR funktion tilknyttet virksomheden som deltidsressource, tilpasset jeres behov. med fokus på målbare resultater

Få virksomhedens vigtigste ressource – medarbejderne - til at skabe mere værdi og bedre bundlinje.

Styrk medarbejdertilfredsheden og arbejdspladsens brand

PIT STOP LEADERSHIP TRAINING

Vi har meget erfaring med de ting vi arbejder med inden for organisation og ledelse. Så meget erfaring, at vi underviser i det på videregående uddannelsesinstitutioner. Derfor er vi også klar til at hjælpe jer med træning og undervisning af jeres ledere og projektledere.

PIT STOP – FORANDRINGSLEDELSE

Intern udvikling og forandringer i virksomheder fejler alt for ofte. Eksempelvis i forbindelse med implementering af ny strategi. I mange virksomheder erkender man, at det sker mere end hver anden gang.

Der er altid en kamp imellem DRIFT og UDVIKLING, og driften vinder ofte den kamp.

Dette på godt og ondt – for så udvikler virksomheden sig måske ikke tilfredsstillende - og den kan på sigt blive udkonkurreret! Derfor SKAL interne udviklingstiltag lykkes HVER GANG.

Vi har mange års erfaring med succesfuld koblingen imellem interne udviklings­projekter og forandrings­ledelse. Lad os hjælpe jer med, at opbygge den kompetence i jeres virksomhed

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.