​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

Pit Stop Leadership

STRATEGISK & OPERATIONEL HR

Alle de strategiske tiltag som virksomhedens topledelse ønsker indført, skal gennemføres af ledere og medarbejdere. Det er således mennesker der skal drive det. Derfor er det vigtigt at forstå betydningen af Human Ressource Management (HR).

Derfor skal HR strategisk tænkes ind i væsentlige forandringsprocesser som organisationsændringer, strategi­implementering og kulturprojekter som værdi-implementering eller LEAN. Det er én af nøglerne til, at få større interne udviklingstiltag til at lykkes.

Vi har meget erfaring med, at få gjort HR fokus til det værdiskabende redskab, der får virksomheden til at nå sine mål med medarbejdernes indsats. Vi kalder det ”den røde tråd” fra strategi til medarbejder

performance. Vi tilbyder jer gerne topleder sparring og support til forandringsledelse.

God ledelse underbygget af en god operationel HR struktur, med fokus på målstyring og medarbejder performance, er med til at skabe en sund virksomhed med attraktive arbejdspladser.

Alternativet er i værste fald en organisation, der oplever manglende mål, fejlansættelser, mistrivsel, stress, brok og et for højt konfliktniveau - og konsekvensen bliver en for høj lønprocent og dårlige økonomiske resultater.        

Virksomheder med 25-75 ansatte har således et stigende behov for at opbygge en god HR struktur og mestre operationelle HR kompetencer, men de har ofte ikke ressourcer til at have denne kompetence in-house og slet ikke på fuld tid.​

Vi går altid ind i en dialog om virksomhedens aktuelle behov og forventet udvikling, når vi anbefaler en HR struktur der skal skabe bedre bundlinje.

​En god HR struktur indeholder dog ofte et aktivt MUS koncept med fokus på jobmatch, motivation og medarbejder performance. Det vil også være en rigtig god idé, at have fokus på, at få sat det rigtige hold ved at ansætte de rigtige kandidater første gang, og ligeledes få dem ombord i teamet relativt hurtigt. Her kan man flytte en del lønkroner ned på bundlinjen.

Få en FULL SCALE HR funktion tilknyttet virksomheden, eksempelvis som en 10-20% deltidsressource, tilpasset jeres behov. med fokus på målbare resultater

Få virksomhedens vigtigste ressource – medarbejderne - til at skabe mere værdi og bedre bundlinje.

Styrk medarbejdertilfredsheden og arbejdspladsens brand

Kontakt os for at høre mere

PIT STOP LEADERSHIP

Vi leder jer til fælles mål -

og bedre resultater.

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.