​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

Interimledelse​

​Hjælp til optimering og udvikling af forretning eller organisation

​Interim management er et vigtigt led i mange udviklingsprocesser i forretningen.

Den rette interimleder kan give virksomheden det bedst mulige afsæt til at fortsætte udviklingen og succesen. Interimledelse kommer i mange former og udgaver. Den mest kendte er nok behovet for en hurtig, effektiv og kompetent løsning til et akut opstået problem eller en kortere proces.

En anden vigtig side af det er også muligheden for at benytte interim ledelse som en tidsbegrænset ekstra ledelsesressource til f.eks. strategiimplementering, forretningsudvikling, organisationsudvikling eller interne processer, som kræver forandringsledelse. Det er helt almindeligt, at man i nogle perioder af virksomhedens udvikling har behov for en ekstern sparringspartner på dele af rejsen – her er vi særligt stærke.

Hos PITSTOPLEADERSHIP har vi flere agile løsninger end mange andre:

Deltid

  • Behovet for en interimleder er der, men måske ikke på fuld tid? – Intet problem. Vi finder den rette, som kan hjælpe på deltid. Det kunne være faste dage om ugen, eller når behovet er der. I mange situationer er tilførte lederressourcer på deltid tilstrækkeligt. Løsningen tilpasses jeres behov.

Fuld tid

  • Der er brug for en interimleder, som kan træde til på fuld tid. Vi finder den rette til jer gennem vores store netværk og databaser.

Sparringspartner

  • Rette ansvarshaver er muligvis allerede at finde i jeres team, men vedkommende har brug for at få tilført kompetencer eller sparring? – I sådanne situationer bistår vi gerne som en stærk sparringspartner, og hjælper på de nødvendige områder og med den fleksibilitet der skal til.

Alt imellem

  • Vi tilpasser altid løsningen til jeres behov. Det betyder, at vi altid, før igangsættelse, tager en grundig drøftelse omkring den mest optimale løsning.

​Interimledelse er en tillidssag

Med vores store erfaring kan vi sikre jer en effektiv og seriøs proces med indsættelse af en interimleder i det format, der passer jer.

Vi har mange års erfaring med succesfuld optimering og udvikling af forretning og organisation samt koblingen imellem interne udviklings­projekter og forandrings­ledelse. Lad os hjælpe jer med, at opbygge den kompetence i jeres virksomhed. I jeres søgen efter den rette interimleder vil I være kritiske i forhold til, hvem det endelige valg vil falde på. – Det samme er vi. 

Vi går kun ind i en opgave, som stemmer overens med de rette kompetencer til opgaven. 

Vi vil løse opgaven til fulde, hver gang.

Kontakt os, hvis du leder efter en interimleder eller søger råd og vejledning omkring emnet.

Kundecase: AKK-Industri

”Det er vigtigt at have en, der kan finde ud af hvem, der gør hvad, og hvornår ting skal være færdige og følger op.

De fleste virksomheder har selv funktionærer til at udføre opgaverne, men at have en, som har overblikket, det er afgørende. Projektledelsen er Finn bare rigtig god til.” 

Finn Gregersen var her indsat interimleder som fabriksdirektør hos AKK-industri, hvor der var brug for at få forretningsstrukturen til at følge væksten.

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.