​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

LEAN

Work smarter not harder - Sund fornuft sat i system​

Formålet med LEAN er at skabe bedre resultater.

Når du investerer i LEAN optimering, opnår du bedre konkurrenceevne og indtjening, uden at gå på kompromis med produktkvaliteten og arbejdsmiljøet. LEAN kultur skaber værdi for jeres kunder og det styrker kunderelationen. Du investerer i hele din organisation, herunder i medarbejdermotivation, optimering af arbejdsgange og reduktion af spild. Kort sagt, en bedre bundlinje.

PITSTOPLEADERSHIP’s LEAN koncept sikrer, at hele organisationen er dækket ind, så LEAN bidrager til en sund virksomhedskultur og strategi.

​Med PITSTOPLEADERSHIP’s LEAN koncept opnår du:​

  • Sparring til ledelsen til succesfuld LEAN implementering
  • Træning af ledere i LEAN ledelse
  • Træning af medarbejdere i aftalte LEAN værktøjer
  • At LEAN bliver en del af at skabe en optimal forretningsstruktur hos jer

Hos PITSTOPLEADERSHIP tilbyder vi flere forskellige løsninger:

Full Scale – 360 graders dækning

  • Vi gennemgår alle aspekter af virksomheden, så alle sten bliver vendt.

​LEAN implementering på udvalgte områder med os som sparringspartner.​

  • Det kan være indkøring af udvalgte LEAN værktøjer, i udvalgte afdelinger i virksomheden, hvor afdelingslederen klædes på til at drive processen.

Virksomhedsrettede LEAN kurser.

  • Gennem vores samarbejde med offentlige uddannelsessteder kan der gives tilskud til kurset i jeres virksomhed, lønkompensation for medarbejderne og et AMU-bevis til deltagerne.​
  • Ved LEAN implementering i virksomheden starter vi ofte med vores helt unikke LEGO LEAN spil koncept. Her erfarer medarbejderene den positive effekt af LEAN for deres egen arbejdsplads. Det sikrer medarbejdernes forståelse for LEAN, så de går foran i den forandring LEAN skaber i virksomheden fremadrettet. Denne medarbejderinvolvering er et vigtigt skridt til succesfuld implementering og øget medarbejdermotivation.

Ved afslutning af forløbet, har I opnået de nødvendige kompetencer til at fortsætte udviklingen med LEAN. Med vores store erfaring på området, får I et forløb, som er skræddersyet til netop jeres behov.

Kundecase; Vestas Manufacturing A/S

”Jeg oplever en langt større arbejdsglæde og en større forståelse for hinanden. Det har så absolut styrket mine medarbejdere og deres samarbejde, og det styrker min mulighed for at agere som leder. Der er kommet meget fornuftigt og konkret ud af oplevelsen med Pit Stop Leadership"

Jens Trangbæk, Teamleader hos Vestas Manufacturing A/S. ​

Ønskes hele referencen sender vi den gerne til dig. 

Kontakt os helt uforpligtende, så vi kan drøfte jeres behov og muligheder.

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.