​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

Pit Stop Leadership

PIT STOP LEADERSHIP TRAINING

Når virksomheder vokser, bliver der behov for mere struktur og flere styringsredskaber i form af økonomistyring, målstyring og rapportering, tidsplaner og regneark mv.

Det er vigtigt for at bevare kontrollen med virksomhedens drift og udvikling - og det kaldes MANAGEMENT

Men når virksomheden og dens styre­systemer vokser, så sker der desværre ofte det, at ledelsen i virksomheden bliver mere usynlig. Lederskabet træder i baggrunden, fordi lederne i stigende grad selv bliver målt på tal og rapportering. Management flytter ofte ledernes fokus fra ledelse af mennesker til opfyldelse af mål i styresystemer.

LEADERSHIP - Det Personlige Lederskab skal på dagsordenen, så lederne bevidst prioriterer at lede, motivere og engagere​

​deres dygtige medarbejdere. Dette med en forståelse for, at de leder unikke og værdifulde mennesker til at skabe værdi, til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Dygtige ledere får det bedste frem i deres medarbejdere. De LEDER medarbejdere hen imod fælles klare mål. Det styrker virksomhedens kultur og skaber resultater. 

Med PIT STOP LEADERSHIP TRAINING får du skræddersyet undervisning og ledersparring, hvor du med udgangspunkt i den egen hverdag, bliver trænet i dit eget Personlige Lederskab og i, hvordan du leder dine medarbejdere til at skabe resultater.

Det er et helhedsorienteret forløb, hvor du bliver bevidst om din egen personprofil og lederstil. Du bliver bevidst om, hvad du brænder for i jobbet og hvad du med stor fordel bør uddelegere.​

​Du kommer også til at arbejde med en bevidstgørelse af dine egne styrker som leder såvel som dine behov for at bygge mere viden på, for at få succes i lederjobbet. Du kommer til at arbejde med ledelses­værktøjer, som er relevante for dig i din lederrolle. Desuden tilbydes du et coaching­forløb, hvor vi følger dig på sidelinjen til at nå dine mål, ved at lede andre.

PIT STOP LEADERSHIP TRAINING kan også være træning og synkronisering af jeres ledergruppe, så I med jeres forskellige leder­roller og afdelingsmål får fælles f

odslag hen imod virksomhedens overordnede mål.

Vi er klar til at hjælpe jer med træning og undervisning af jeres ledere & projektledere.

What’s in it for me?

Når du eller din virksomhed investerer i udvikling af dit Personlige Lederskab, så investeres der i din og virksomhedens fremtid - og i bedre resultater.

Kontakt os for at høre mere

PIT STOP LEADERSHIP

Vi leder jer til fælles mål -

og bedre resultater.

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.