​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

​Kompetencer

​PITSTOPLEADERSHIP

[”In house” kernekompetencer]

Vores kompetencer bygger i høj grad på Finn Gregersens mange års erfaring med strategi, organisationer, kultur, ledelse og forandringsledelse såvel som HR og arbejdet med mennesker. Vores kernekompetencer ligger i arbejdet med ”de indre linjer” i virksomheder og organisationer. Når du ønsker at få sparring til din egen udvikling eller til din virksomheds udvikling med PITSTOP LEADERSHIP som ledelseskonsulent, så får du en erfaren sparringspartner som har prøvet det selv, både i gode og hårde tider. Det er viden og erfaring som skaber værdi for dig og din virksomhed.

De værditilbud som du præsenteres for her på hjemmesiden, er således godt underbygget af kompetencer. Du er i gode hænder, når du arbejder med os.

​SE MERE HER:

CV med udtalelser - Finn Gregersen

Faglig kompetenceprofil – Finn Gregersen

PITSTOPLEADERSHIP

[netværkskompetencer]

Vi ved udmærket godt, at der er typer af udfordringer i virksomheder, som vi ikke er eksperter til at løse. Så hvis du indleder et samarbejde med os om en opgave, hvor der er områder der ligger uden for vores kompetencer, så får du klar besked. I sådanne situationer, inddrager vi gerne de ønskede kompetencer fra vores netværk af dygtige samarbejdspartnere, så PITSTOP LEADERSHIP kan sammensætte den rigtige helhedsløsning til dig. På den måde har du os som primær samarbejdspartner, som kommer til at kende dig og din virksomhed godt.

Se mere under fanen NETVÆRK

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.