​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

​Pit Stop Leadership

PIT STOP – FORANDRINGSLEDELSE

Interne udviklingsprojekter og forandrings­ledelse er bare vanskelig af mange årsager.

Den daglige kamp imellem DRIFT og UDVIKLING er nærmest en naturlov. Kunden og opfyldelse af hans behov er løftestang for DRIFTENS argumenter om at prioritere interne ressourcer og levering til tiden. Dette såvel som virksomhedens egne økonomiske mål bliver med rette brugt som argumenter – hver gang!

Selv ledelsens bedste intentioner om, at skabe en bedre fremtid for alle i virksomheden, er ikke nok til at drive den UDVIKLING – uanset hvor attraktiv fremtiden lyder. Det sker kun hvis den bliver styret med ”hård hånd”.​

​Derfor er det så svært at implementere en ny strategi - og derfor er der mange interne udviklingsprojekter der fejler eller aldrig når i mål.

MEN - Et fejlslagent udviklingsprojekt får også ledelsen til at miste anseelse i medarbejdernes øjne - og det kan gøre det meget vanskeligt, at motivere medarbejdere til at deltage i det næste udviklingsprojekt.

De færreste medarbejdere ønsker at ”spilde deres tid” på de næste interne tiltag, når de samtidigt bliver presset i en hektisk dagligdag af kunderelaterede opgaver. Kunderne får derfor bevidst eller ubevidst første prioritet. 

Dette er på godt og ondt – for så udvikler virksomheden sig ikke tilfredsstillende og den kan på sigt blive udkonkurreret! Derfor SKAL interne udviklingstiltag lykkes – hver gang!​

​Den ”hårde hånd” der skal bruges til at styre UDVIKLINGEN kan være vel udført intern projektledelse, med stålsat ledelsesmæssig opbakning, hvor virksomhedens samlede målsætninger er afbalancerede, realistiske og kommunikeret tydeligt.

Vi kan bidrage til at opbygge jeres kompetencer i intern projektledelse med projektstyringsværktøjer, projektleder­træning og sparring til forandringsledelse, så I når i mål med jeres udviklingstiltag – hver gang!

Kontakt os for at høre mere

PIT STOP LEADERSHIP

Vi leder jer til fælles mål -

og bedre resultater.

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.