​​📱 21 15 68 75

​✉​  Send mail

​Pit stop lederhåndværk

​2 Kursusforløb målrettet ejerledere i mindre virksomheder, (1-9 ansatte) og små virksomheder, (10-24 ansatte)

Små og mellemstore virksomheder har historisk set skabt meget vækst i Danmark og dermed arbejdspladser og indtjening. De udgør en stor del af dansk erhvervsliv og er en vigtig del af vores forretningskultur. Langt de fleste store succesrige virksomheder er startet i det små.

I PIT STOP LEADERSHIP brænder vi for, at være med til at videreudvikle små og mellemstore virksomheder til fortsat at skabe bæredygtig vækst, flere arbejdspladser og øget indtjening.

Det er et godt tilbud til dig, der driver og leder en virksomhed med 1-24 ansatte

Du har måske en håndværksvirksomhed, en handelsvirksomhed eller en lille fremstillingsvirksomhed, som er startet som iværksættervirksomhed. Du har formentlig startet virksomheden fra bunden af, med en god ide, risikovillighed og hårdt arbejde og har skabt

​virksomheden, sammen med de medarbejdere du har tiltrukket i opbygningsfasen.

I takt med at du får flere ansatte, så oplever du måske, at du ikke har samme kontrol over virksomeden som da I var færre i virksomheden?

Hvordan sikrer du, at du bevarer kontrollen når virksomheden skal vokse?

Hvordan får du medarbejderne til at følge dine tanker og visioner med virksomheden og arbejde for dig og dine mål, når din daglige kontakt med den enkelte medarbejder bliver mindre?

Hvordan får du uddelegeret opgaver, ansvar og beføjelser til medarbejdere og samtidigt forbliver godt orienteret om dagligdagen?

Hvordan sikrer du virksomhedens vækst, mens du selv arbejder med det du brænder mest for?

Ledelse er også et håndværk der skal læres!

PIT STOP Lederhåndværk er et værditilbud til dig der er ejer og leder. Vi tilbyder et kursus-forløb på 5 moduler af 1½ dags varighed sammen med et ledercoaching forløb, hvor du som leder får sparring til at nå dine mål og virksomhedens mål. Dette program er praktisk orienteret og rettet mod ledere som først og fremmest har en håndværksuddannelse eller faglig uddannelse, men ingen lederuddannelse. Kursusrækken er tænkt som et forløb, hvor I er 6 deltagere fra ikke konkurrerende virksomheder.

​Det giver dig også muligheden for, at få et netværk af ledere i samme situation. Derved kan I efterfølgende også bruge hinanden som sparring i lederrollen.

Du kommer til at arbejde med:

  • Dine ambitioner og mål
  • Din egen lederrolle
  • Forretningsplan for din virksomhed
  • Coaching og opfølgning på dine mål
  • Sparring med andre ledere i netværk

PIT STOP LEADERSHIP

​Invester i dit eget Personlige Lederskab og få investeringen 7 gange igen.

Ved at investere i dit eget Personlige Lederskab, bliver du klædt på til at videreudvikle din virksomhed til næste fase, med bæredygtig vækst, flere arbejdspladser og øget indtjening.

Næste PIT STOP Lederhåndværk kursusforløbet for ledere med 1-9 ansatte er under udarbejdelse.

Kontakt os for at høre om næste kursusforløb og kursusindhold

Kontaktinformationer​

Pit Stop Leadership

CVR: 30088409

Postnummer, by & adresse

Bülowsgade 3

8000 Aarhus C

Besøg os på

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.